Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15 έρχεται

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15 έρχεται

Το Λουτράκι μεταμορφώνεται σε πρωτεύουσα της ευρωπαϊκής πάλης λόγω του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης για ηλικίες κάτω των 15 ετών, που θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 15 Μαΐου έως και το Σάββατο 19 Μαΐου. Το πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος», όπου 1.000 αθλητές, προπονητές και συνοδοί θα δώσουν το παρών.

Σε συνέντευξη Τύπου, παρουσία Δημάρχου, αντιδήμαρχου, Ολυμπιονίκη και προπονητών, αναδείχθηκε η σημασία του γεγονότος για την περιοχή και τη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού. Τονίστηκε επίσης η φιλοξενία και οι υψηλές προδιαγραφές των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οι επίσημοι εκπρόσωποι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το γεγονός, ευχόμενοι επιτυχία στους αθλητές. Ο Δήμαρχος και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής μνημόνευσαν τη σημαντική συνεισφορά του Δήμου και τη συνεχή υποστήριξη σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15 αποτελεί ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός που προβάλλει την περιοχή αλλά και δημιουργεί θετικές επιδράσεις στην τοπική κοινωνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ