Συγκλονιστικό Βίντεο από τους Πυροβολισμούς σε Μίνι Μάρκετ στα Χανιά: Ο Δράστης Αποχωρεί Ανενόχλητος Γεμάτος Αίματα

Συγκλονιστικό Βίντεο από τους Πυροβολισμούς σε Μίνι Μάρκετ στα Χανιά: Ο Δράστης Αποχωρεί Ανενόχλητος Γεμάτος Αίματα

Αρκετά Ντροπιαστικό Βίντεο από την Επίθεση στο Μίνι Μάρκετ στα Χανιά, με τον Επιτιθέμενο να Αποχωρεί χωρίς Καμία Διώξη και Είναι Καλυμμένος με Αίματα.

jiutopia camp 2024 1

Έριξε Ξύλο, Πυροβολισμούς και Τραυμάτισε τρεις Άτομα, είναι ο Τελικός Απολογισμός της Ανείπωτης Σύρραξης σε μίνι μάρκετ στα Χανιά.

Ένας Άνδρας που ήταν Ήδη γνωστός στην Αστυνομία, εξαιτίας του Παρελθόντος του, Εισήλθε στο μίνι μάρκετ και για Άγνωστους Λόγους, Πυροβόλησε στο Πόδι τον Επιστάτη του μαγαζιού, ενώ Στη Συνέχεια, με Ξύλινο Ρόπαλο Χτύπησε μεταξύ των άλλων στο Κεφάλι και Τραυμάτισε Δύο Ακόμα Άτομα, Επίσης Σύρρους, που Εργάζονταν στο κατάστημα.

Σύμφωνα με Μάρτυρες της Περιοχής, Έγιναν τουλάχιστον Δύο Πυροβολισμοί, και Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία. Ειδικότερα, στο Βίντεο από την ΕΡΤ, ο Δράστης Έφυγε χωρίς Καμία Φροντίδα από το Κατάστημα, με Το Πρόσωπό του να Είναι Καλυμμένο με Αίματα, πιθανώς από τα Ραγισμένα του Θύματα.

Στην Συνέχεια, Ανέβηκε στη Μοτοσικλέτα του μαζί με έναν Ακόμα Άνδρα που ήταν μαζί του και Εξαφανίστηκαν. Η Αστυνομία Έχει Δώσει Προτεραιότητα στον Κυνηγητό του. Ο ΕΚΑΒ Μετέφερε τους τρεις Τραυματίες στο Νοσοκομείο των Χανίων, και Σύμφωνα με Πληροφορίες, η Ζωή τους δεν Κινδυνεύει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
pmf

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ