Π.Ο.ΜΕΙ.Π.Ο.Τ: Επιτυχές το Sparring MMA και SUB-MMA

Π.Ο.ΜΕΙ.Π.Ο.Τ: Επιτυχές το Sparring MMA και SUB-MMA

Ο αγώνας sparring mma & sub-mma που έλαβε χώρα υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μ.Μ.Α. στις εγκαταστάσεις της EFL Academy στο Περιστέρι ήταν επιτυχημένος.

Ογδόντα ένας αθλητές από 13 σωματεία από Αθήνα, Λαμία, Καμμένα Βούρλα, Γαργαλιάνους, στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων, αγωνίστηκαν σε sparring στα αθλήματα των μεικτών πολεμικών τεχνών και στην πάλη υποταγής.

Οι αθλητές πήραν μέρος σε 6 γύρους για το άθλημα των Μ.Μ.Α. και 6 γύρους στο αγώνισμα Sub-mma, με εναλλασσόμενους αντιπάλους ανάλογα με την κατηγορία κιλών και την ηλικία τους.

Ο πρόεδρος της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. Δημήτριου Δημήτριος δήλωσε:

«Ο νέος θεσμός στην ομοσπονδία έχει ως στόχο την προσφορά εμπειρίας στους νέους και παλαιότερους αθλητές, χωρίς το άγχος ενός αγώνα ή την ήττα, ενώ οι εναλλασσόμενοι αντίπαλοι τους προετοιμάζουν για τα επίσημα τουρνουά. Το επόμενο διασυλλογικό τουρνουά έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο στις κατηγορίες -61 κιλά & -66 κιλά στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων με ωφέλιμα δώρα για τους νικητές.»

Επίσης, διεξήχθη σεμινάριο κριτών – διαιτητών σύμφωνα με τους κανόνες της παγκόσμιας ομοσπονδίας IMMAF από τον πιστοποιημένο διαιτητή από την IMMAF Παπακωνσταντίνου Δημήτρη, παρουσία των επίσης πιστοποιημένων διαιτητών Πολυμίλη Μάριο και Ιωαννίδη Ιωάννη.

  • BLACK WEEK στο uprime.gr : Δείτε τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Γάντια Πυγμαχίας-Kickboxing, Μαχητικές Μπλούζες, Συμπληρώματα ΔιατροφήςΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ