Σπανός: «Ολοι μαζί για να στηρίξουμε τον Ατρόμητο στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση μας»

Ο Γιώργος Σπανός έκανε έκκληση στον κόσμο του Ατρομήτου να παρευρεθεί στο γήπεδο για το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας της ομάδας με τον Βόλο (18/9, 18:00) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Περιστερίου μίλησε για τις επενδύσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στον σύλλογο, τις προσδοκίες αλλά και τα αρνητικά αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, καλώντας τους οπαδούς να στηρίξουν την ομάδα τους.

Αναλυτικά, ο Σπανός ανέφερε: «Φίλοι του Ατρόμητου, μετά από 135 μέρες επιστρέφουμε στο γήπεδο για το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας εναντίον του Βόλου και η ανυπομονησία μας είναι μεγάλη. Θέλουμε να σας δούμε ξανά στο γήπεδο, να στηρίξουμε μαζί τον Ατρόμητο και να δούμε μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας φέρουν χαμόγελα!»

Ο Σπανός αναφέρθηκε επίσης στις επενδύσεις που έγιναν και στις προσδοκίες της ομάδας, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η ομάδα έχει τη δυνατότητα να πετύχει μεγάλες επιτυχίες. Τέλος, κάλεσε τον κόσμο τους να στηρίξει την ομάδα με κάθε τρόπο και να δώσει ώθηση στο γήπεδο.

Ας είναι αυτό το παιχνίδι η αρχή μιας επιτυχημένης χρονιάς για τον Ατρόμητο, που θα συναντήσει τα 100 χρόνια ύπαρξης της ομάδας! Αυτό θα το πετύχουμε όλοι μαζί και η βοήθεια όλων μας είναι απαραίτητη! Σας περιμένουμε στο γήπεδο!

ΠΑΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΕ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ