Πινέδα: «Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας»

Ο Ορμπελίν Πινέδα τόνισε ότι η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με σκορ 2-0 αποδεικνύει πόσο σωστά εργάστηκε η ομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αυτοπεποίθηση που τους δίνει αυτή η νίκη, αλλά τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσουν να βελτιώνονται. Ανάλυσε επίσης το γκολ που σημείωσε στον αγώνα.

Ο Πινέδα εξήγησε ότι ήταν προηγουμένως γνωστό πως θα ήταν δύσκολος αγώνας και ότι έπρεπε όλοι να είναι συγκεντρωμένοι και να λειτουργήσουν ως ομάδα. Πιστεύει ότι η προσπάθεια τους φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα και είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή τους. Ωστόσο, τόνισε ότι είναι ακόμα νωρίς και πρέπει να συνεχίσουν να σκέφτονται τις μελλοντικές προκλήσεις.

Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε επίσης στον τρόπο που ήρθε η νίκη και την αυτοπεποίθηση που τους δίνει αυτή. Εξήγησε ότι η αυτοπεποίθηση της ομάδας ξεκινάει από τον τερματοφύλακα και ότι ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν είναι αρκετό να κοιτούν μόνο το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να επικεντρώνονται στη συνολική προσπάθεια και να εξελίσσονται συνεχώς.

Τελικά, αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε και ανέφερε ότι η φάση ήταν παρόμοια με μία προηγούμενη. Είπε ότι γνώριζε ότι ο συμπαίκτης του Μάνταλος θα προσπαθήσει να τον βρει και έτσι έκανε την κίνηση που έπρεπε. Επιπλέον, τόνισε ότι αυτό αποδεικνύει ξανά πόσο συντονισμένη είναι η ομάδα στο γήπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ