Παπαϊωάννου: «Γρήγορη κίνηση για τον Καρλίτος»

Ο Πανουργιάς Παπαϊώννου μίλησε για τον μεταγραφικό χτύπημα της Λαμίας με τον Καρλίτος. Επιβεβαίωσε τη σημασία της μεταγραφής και εξήγησε πως η ομάδα κινήθηκε γρήγορα για να τον αποκτήσει. Επίσης, μίλησε θετικά για την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμπειρία της προπονητικής προετοιμασίας της Λαμίας στην Ολλανδία. Ανέφερε πως ήταν μια μεγάλη εμπειρία για την ομάδα, με καλές υποδομές και οργάνωση. Επίσης, μίλησε για τον Καρλίτος, λέγοντας πως εργάστηκαν για να αποκτήσουν τον Ισπανό φορ. Εξήγησε πως η μεταγραφή έγινε γρήγορα και αθόρυβα για να μην υπάρξουν προβλήματα. Τέλος, ανέφερε πως το ρόστερ της ομάδας είναι σχεδόν έτοιμο, αλλά θα γίνουν ακόμα 2-3 κινήσεις.

Η προετοιμασία της Λαμίας στην Ολλανδία είχε θετική απήχηση, καθώς η ομάδα έλαβε φιλοξενία και υποστήριξη από τους ντόπιους φιλάθλους. Ο Παπαϊωάννου αναφέρθηκε σε αυτή την εμπειρία, λέγοντας πως η ομάδα έκανε φίλους και συγκέντρωσε διάφορες μορφές αναγνώρισης από τον τοπικό πληθυσμό. Τέλος, ανέφερε πως η ομάδα ελπίζει να επιστρέψει στην Ολλανδία και του χρόνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ