Παναθηναϊκός: Η Ομάδα εμπιστεύεται τον Μπρινιόλι αλλά εξετάζει την επιστροφή του Λοντίγκιν στην ενδεκάδα

Η αξία και η συμβολή του Γκολκίπερ Αλμπέρτο Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό είναι αναμφισβήτητη και η ομάδα εμπιστεύεται πλήρως τον Ιταλό παίκτη, ακόμα και μετά τα λάθη που έγιναν πρόσφατα. Αν και ο Μπρινιόλι αναγορεύτηκε ως κορυφαίος τερματοφύλακας του προηγούμενου πρωταθλήματος, η επιστροφή του Λοντίγκιν στην ενδεκάδα είναι πιθανή, ακόμη και στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ την Πέμπτη (22:00).

Ο Γιούρι Λοντίγκιν έχει εντυπωσιάσει σε τέσσερις από τους δώδεκα αγώνες του πρωταθλήματος και δεν έχει περιοριστεί σε παιχνίδια Κυπέλλου, αν και επίσης δεν θεωρείται αναπληρωματικός. Η εμφάνιση του αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για τον προπονητή και υπάρχει πιθανότητα να δοθεί η ευκαιρία στον Λοντίγκιν στον αγώνα του Europa League, ενώ ο Mπρινιόλι θα έχει την ευκαιρία να ηρεμήσει και να επανέλθει ακόμη πιο δυνατός στη συνέχεια της σεζόν.

Οι επιλογές του προπονητή για τον αγώνα του Europa League δεν είναι ακόμη σαφείς, αλλά είναι γνωστό ότι υπάρχει εμπιστοσύνη τόσο στον Mπρινιόλι όσο και στον Λοντίγκιν. Επιπλέον, ο Χουάνκαρ αναμένεται να ενταχθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης, ενώ η επιστροφή του στην ενδεκάδα για τα επόμενα παιχνίδια είναι πιθανή, λαμβάνοντας υπόψη τις απουσίες παικτών λόγω καρτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ