Παναιτωλικός: “Η παρουσία των φιλάθλων στα νταμάρια και οι ιαχές τους έδωσαν δύναμη στην ομάδα!”

Παναιτωλικός: “Η παρουσία των φιλάθλων στα νταμάρια και οι ιαχές τους έδωσαν δύναμη στην ομάδα!”

Το Σάββατο βράδυ, ο Παναιτωλικός πανηγύρισε ένα σημαντικό διπλό επικρατώντας με 1-0 επί της Κηφισιάς στην Καισαριανή, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση για την παραμονή με διαφορά 2 βαθμών από την αντίπαλή τους.

Δεκάδες οπαδοί της ομάδας ταξίδεψαν στην Αθήνα για να στηρίξουν το Παναιτωλικό αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο. Ωστόσο, πανηγύρισαν το αποτέλεσμα με πάθος στις πλαγιές και στα βουνά της Καισαριανής όπου παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Ανταποδίδοντας τη στήριξη του κόσμου, η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε μήνυμα ευγνωμοσύνης, υπογραμμίζοντας ότι: “η παρουσία σας στα νταμάρια και οι ιαχές μας έδωσαν δύναμη για τη νίκη”!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους οπαδούς μας που παρά τις αναποδιές βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στο γήπεδο. Η παρουσία τους στα νταμάρια και οι ιαχές τους μας έδωσαν δύναμη και η νίκη ανταμείβει τον αυταπάρνητο αγώνα τους. Θα θέλαμε να ήσασταν πιο κοντά μας (προσπαθήσαμε πολύ γι’ αυτό), όπως θα είστε στις επόμενες δύσκολες μάχες.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Κηφισιά και τον ιδιοκτήτη της για την άριστη φιλοξενία προς την αποστολή μας, παρά τη σημασία του αγώνα. Ο φιλικός και πολιτισμένος χώρος ολοκλήρωσε την εμπειρία μας.

Τέλος, αποτίουμε φόρο τιμής και στη διαιτητική ομάδα για την υψηλή απόδοσή της. Ελπίζουμε να δούμε αντίστοιχες επιδόσεις και στους επερχόμενους αγώνες όλων των ομάδων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ