Οι συμφωνίες για τη μεταγραφή του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ – Ανάλυση του συμφωνίας

Οι συμφωνίες για τη μεταγραφή του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ – Ανάλυση του συμφωνίας

Η μετακίνηση του Αντώνη Τσιφτσή από τον Αστέρα Τρίπολης στον ΠΑΟΚ είναι πλέον πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν αναρτηθεί στις 28/05 στο Sportlive.gr, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ετοιμαζόταν να υποβάλει πρόταση στους Αρκάδες για τον απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα, με τη συμφωνία να είναι πολύ κοντά στην οριστικοποίηση.

Οι τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν πως έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, με την ολοκλήρωση των τυπικών λεπτομερειών να παραμένει. Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή εγγράφων και την υπογραφή των συμβολαίων που θα καθιερώσουν τον Τσιφτσή ως επίσημο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Ποιες είναι λοιπόν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ θα αναλάβει το ποσό των 200,000 ευρώ για την απόκτηση του ελληνα τερματοφύλακα, το οποίο στη συνέχεια θα μεταφερθεί από τον Αστέρα στον λογαριασμό του.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρκάδες έχουν διασφαλίσει ένα υψηλό ποσοστό κερδοσκοπίας, κρατώντας το 30% των μελλοντικών μεταβιβάσεων του Τσιφτσή. Αυτή η κατοχύρωση αποτελεί μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ο Αντώνης Τσιφτσής ανήκει στο ακαδημαϊκό σύστημα του Αστέρα Τρίπολης και αποτελεί μία ακόμη επιτυχία του. Στην αρχή της σεζόν, δόθηκε δανεικός στη Ράκοφ σε μια συμφωνία που αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη για τους Αρκάδες, με υψηλά έσοδα από το δανεισμό του παίκτη στην πολωνική ομάδα. Ωστόσο, ο Τσιφτσής αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα του τον Ιανουάριο, χρησιμοποιώντας μια ρήτρα που είχε συμφωνηθεί προηγουμένως. Έκτοτε, αγωνίστηκε σε 9 ματς του πρωταθλήματος με εξαιρετικές επιδόσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ