Οι εντεκάδες στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Κηφισιά

Οι εντεκάδες στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Κηφισιά

Στις 17:30, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Κηφισιά για την αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Περίπου μια ώρα πριν το παιχνίδι, οι προπονητές των δύο ομάδων ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες που θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Για τον Παναιτωλικό, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης επέλεξε τον Καπίνο στην εστία, ενώ στην άμυνα θα βρεθούν οι Τορεχόν, Ντουάρτε, Mλάντεν, Οικονόμου και Χατζηθεοδωρίδης. Στον άξονα θα παίξουν οι Λιάβας, Πέρες και Χουάνπι, ενώ στην επίθεση θα βρεθούν οι Φεντερίκο Ντουάρτε και Ζοάο Πέδρο.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Παναιτωλικού, όπως ανακοινώθηκε είναι:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο-Τορεχόν, Οικονόμου, Μλάντεν Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης- Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι- Φ. Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο

Στον πάγκο: Στεργιάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Ξενιτίδης, Μπαλντασάρα, Καρέλης, Βοϊλης

Από την άλλη πλευρά, o προπονητής Γιάννης Αναστασίου, διατηρεί τον Αναγνωστόπουλο στην εστία, με τους Μασούρα, Γκόμπελιτς, Λαντρ και Βαφέα στην άμυνα. Στον άξονα, Πέιος, Πρίτσας, Ιπαλίμπο, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Τετέι, Μπιφουμά και Ματέους Σάντος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Κηφισιάς, όπως ανακοινώθηκε είναι:

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος- Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας- Πέιος, Πρίτσας, Ιπαλίμπο- Τετέι, Μπιφουμά, Ματέους Σάντος

Στον πάγκο: Kρίστινσον, Οζέγκοβιτς, Αντούνες, Λούμορ, Αντερέγκεν, Παρράς, Μποτία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ