Ο Καράνσα προς πώληση τον Ιανουάριο – Πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Χουλιάν Καράνσα θα πωληθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο, με την Φιλαδέλφεια Γιούνιον να είναι ανοιχτή σε οικονομικά ικανοποιητικές προτάσεις.

Ο σύλλογος του δεν επιθυμούσε με κανέναν τρόπο την αποχώρησή του κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες.

Εκτός από τον Ολυμπιακό και τη Βέρντερ Βρέμη, υπάρχουν αρκετές ακόμη ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Πρόκειται για ομάδες εντός και εκτός Γερμανίας, από τη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και επίπεδου Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καράνσα έχει εντυπωσιακά στατιστικά, με 31 γκολ και 17 ασίστ στα τελευταία 71 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Ο προπονητής της Φιλαδέλφεια, Τζιμ Κέρτιν, τόνισε ότι ο Καράνσα είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα, αλλά η απόφαση για τη μεταγραφή του θα ληφθεί τον Ιανουάριο. Από την πλευρά του, ο Καράνσα δήλωσε ότι δεν ανησυχεί για τις φήμες για το μέλλον του και είναι εστιασμένος στην τωρινή ομάδα του.

Η Φιλαδέλφεια βρίσκεται στην 4η θέση της Ανατολικής περιφέρειας του MLS, με στόχο την είσοδο στα playoffs και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο τελικός του οποίου θα διεξαχθεί στις 10 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ