Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναλαμβάνει ως Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος στον Παναθηναϊκό!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναλαμβάνει ως Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος στον Παναθηναϊκό!

Μία απροσδόκητη κίνηση από τον Παναθηναϊκό! Η ΠΑΕ των “πρασίνων” ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας αναλαμβάνει το ρόλο του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος στην ομάδα. Ένας πρώην ποδοσφαιριστής που αποσύρθηκε πρόσφατα από την Εθνική και λίγο αργότερα αποχώρησε και από τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο για να ενταχθεί ξανά στον κόσμο του ποδοσφαίρου μέσα από την πόρτα του “τριφυλλιού”!

Όταν ρωτήθηκε για την νέα του θέση, ο Τζαβέλλας είπε ανάμεσα σε άλλα: “Μια από τις αγαπημένες μου παιδικές αναμνήσεις ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Πάντα μου έμενε στο μυαλό και τώρα βρίσκομαι εδώ υπηρετώντας μια νέα, για μένα, θέση!”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανάληψη του Γιώργου Τζαβέλλα στον ρόλο του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Γιώργος Τζαβέλλας υπήρξε βασικό στέλεχος φορώντας τον περιβραχιόνιο της εθνικής ομάδας Ελλάδας. Έπαιξε επίσης σε ομάδες όπως Κέρκυρα, Πανιώνιο, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μονακό, ΠΑΟΚ, Αλάνιασπορ, ΑΕΚ, Πεντίκσπορ, Ατρόμητο.

Λίγο μετά τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, ο ίδιος ο Τζαβέλλας μίλησε για την ανάληψη των καθηκόντων του, ευχαριστώντας τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ