Καραπαπάς: Ο Πόνσε σκόραρε με χέρι, παίζουμε σε πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες

Καραπαπάς: Ο Πόνσε σκόραρε με χέρι, παίζουμε σε πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες

Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε για τη διαφορετική εφαρμογή κανόνων σε κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα μέσω των stories του στο Instagram.

«Συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα όπου οι ομάδες αντιμετωπίζουν διαφορετικούς κανόνες! Μας ακύρωσαν γκολ στα παιχνίδια με την Κηφισιά και τον Αστέρα, λέγοντας πως βρέθηκε, έστω και ακούσια, χέρι, με τον Μασούρα στο πρώτο παιχνίδι και τον Ναβάρο στο δεύτερο! Το VAR εξέτασε το θέμα, αλλά τελικά τα ακύρωσαν. Ή μάλλον, ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΑΝ. Απόψε μπήκε γκολ με το χέρι από τον Πόνσε της ΑΕΚ, αλλά ο διαιτητής Μαλούτας το μέτρησε ως γκολ! Ο Μαλούτας είναι αυτός που πήρε το νόμπελ εφεύρεσης σε πέναλτι στο Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β. Από τη Βέροια. Ξέρετε… Και λες: καλά ο Μαλούτας, το VAR;», τονίζει ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια παρέθεσε το βίντεο του γκολ στο οποίο αναφέρεται και σχολίασε: «Κάποτε έσβησαν τα φώτα, τώρα σβήνουν και την αίθουσα στο

Καραπαπάς: «Σκόραρε με χέρι ο Πόνσε, παίζουμε σε πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες»Καραπαπάς: «Σκόραρε με χέρι ο Πόνσε, παίζουμε σε πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες»Καραπαπάς: «Σκόραρε με χέρι ο Πόνσε, παίζουμε σε πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ