Γιοβάνοβιτς: «Ευχαριστημένος με την προετοιμασία μας στην Αυστρία – Έχουμε ανταγωνισμό στην ομάδα»

Γιοβάνοβιτς: «Ευχαριστημένος με την προετοιμασία μας στην Αυστρία – Έχουμε ανταγωνισμό στην ομάδα»

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε με επιτυχία την προπονητική του περίοδο στην Αυστρία, νικώντας με καλή απόδοση 3-1 την ΑΕΚ Λάρνακας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με την προσπάθεια της ομάδας τις τελευταίες δύο εβδομάδες και ότι είναι έτοιμοι για τα δύσκολα παιχνίδια με την Ντνίπρο.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:Για την καλή απόδοση και τη νίκη: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι αν και μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Τα αποτελέσματα των φιλικών δεν είναι τόσο σημαντικά όσο η εξέλιξη της ομάδας στις προπονήσεις. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την προετοιμασία μας εδώ στην Αυστρία».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε προσθέσει καλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας. Με την πάροδο του χρόνου, οι παίκτες θα γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλον. Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα και αυτό πιέζει τους παίκτες να είναι καλύτεροι. Θέλουμε να δείξουμε καλό ποδόσφαιρο και στο μέλλον».

Για την Ντνίπρο: «Η Ντνίπρο είναι μια καλή ομάδα και διαφορετική από πέρυσι λόγω του πολέμου. Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που επιδιώκουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Οι αγώνες με αυτήν την ομάδα θα είναι δύσκολοι και απαιτητικοί και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ