Επίσκεψη του Χαρδαλιά στο κατάστημα του Αστέρα και δώρα με το νούμερο 21

Ένας ιδιαίτερος καλεσμένος επισκέφθηκε το επίσημο κατάστημα του ποδοσφαιρικού συλλόγου του Αστέρα Τρίπολης, γνωστού ως «Star Store». Αυτός δεν ήταν άλλος από το νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη της Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, που βρέθηκε στο κατάστημα για την πρώτη του επίσημη επίσκεψη μετά την εκλογή του.

Ο Χαρδαλιάς λάβει ως δώρο από την ομάδα του δύο εμφανίσεις της με το νούμερο 21, μία για να τιμήσει την επανάσταση του 1821 και μία για να δείξει την υποστήριξή του στην ΑΕΚ. Επιπλέον, προσκλήθηκε να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Αστέρα με την Ένωση στις 22 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Στην παρουσία των ιδιοκτητών της ΠΑΕ, Δημήτρη Μπάκου και του προέδρου Γιώργου Μποροβήλου, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Χαρδαλιάς έλαβε τη φανέλα του Αστέρα στην οποία αναγραφόταν το όνομά του. Επίσης, δέχτηκε δώρα από την ομάδα μας. Ο κ. Χαρδαλιάς δέχθηκε συγχαρητήρια για την εκλογή του και μίλησε στους αθλητές των Τμημάτων Υποδομής του Αστέρα που παρευρέθηκαν στο Star Store. Ο κ. Μποροβήλος καλωσόρισε τον κ. Χαρδαλιά στο κατάστημά μας, ευχαριστώντας τον και αναφέροντας καλά λόγια για τη δουλειά που γίνεται στον Αστέρα».

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ