Αστέρας Τρίπολης: Πρόσκληση στις γυναίκες για τον αγώνα με τη Λαμία για έναν καλό σκοπό

Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης απηύθυνε έκκληση στις γυναίκες να παρευρεθούν στον αγώνα με τη Λαμία (όπου θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος) για έναν καλό σκοπό.

Οι αθλήτριες της ομάδας γυναικών έστειλαν το δικό τους μήνυμα ευαισθητοποίησης, κινητοποίησης και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν: “Η οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης τιμά την Παγκόσμια Ημέρα στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου μας στέλνουν το μήνυμα της ευαισθητοποίησης, της κινητοποίησης και της πρόληψης κατά της ασθένειας.

Επιπλέον, καλούν όλες τις γυναίκες να παραβρεθούν στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για τον αγώνα με την Λαμία, με δωρεάν είσοδο, προκειμένου να στείλουν το μήνυμα υποστήριξης στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», υπογραμμίζει η ενημέρωση του Αστέρα.

<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/165ObRaugU0" title="Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen=””>

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ