Αλμέιδα: «Ανακαλύψαμε πράγματα που κάνουμε καλά – Ξεχείλισε η συγκίνηση για την ενέργεια αυτού του γηπέδου»

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την εντυπωσιακή νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ. Σε συνέντευξή του Τύπου, ο Αργεντινός τόνισε ότι η ομάδα του ανταποκρίθηκε στο αίτημά του να θυμηθεί τις καλές της επιδόσεις. Επίσης, αναφέρθηκε στη συγκινητική ενέργεια που δίνει στην ομάδα η OPAP Arena, εξαιτίας της στήριξης προς τον Στάνκοβιτς.

Ακολουθεί η αναλυτική τοποθέτηση του Αλμέιδα:

Σχετικά με την εμφάνιση της ΑΕΚ και τα προβλήματα που αντιμετώπισε: «Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ανακαλύψαμε ξανά κάποιες προσόντα που λειτουργούν στο πλευρό μας. Αυτή η νίκη είναι σημαντική, γιατί ο αντίπαλος είναι ένας ποιοτικός παίκτης και μπλοκάραμε την ομάδα του ως σύνολο. Ξαναπαίξαμε με ομαδικότητα».

Σχετικά με το αν περίμενε μία τόσο άνετη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ: «Πάντα πιστεύω στους παίκτες μου, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες. Εργαζόμαστε πολύ καιρό μαζί και σήμερα τους ζήτησα να θυμηθούν τις καλές τους στιγμές. Κάθε αγώνας απαιτεί διαφορετική στρατηγική και σήμερα εφάρμοσαν ξανά όσα τους είπα. Ο αντίπαλος παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δείξαμε ξανά ότι είμαστε σε καλό επίπεδο».

Σχετικά με τον κόσμο που υποστήριξε τον Στάνκοβιτς και την ποιότητα της ΑΕΚ: «Ο κόσμος είναι μοναδικός. Αυτό το γήπεδο έχει μια ενέργεια που σε συγκινεί. Είναι συγκινητικό όταν ο κόσμος αγκαλιάζει έναν παίκτη και δείχνει εμπιστοσύνη. Ο Στάνκοβιτς ήταν ο καλύτερός μας στο πρώτο ημίχρονο και τον αξίζει. Όλοι κάνουμε λάθη και αυτός χρειαζόταν την εμπιστοσύνη μας. Το είδα στον κόσμο. Είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε έναν παίκτη, όταν ο κόσμος σε αποθεώνει και σου δείχνει εμπιστοσύνη. Εκεί καταλαβαίνεις το πόσο σημαντικό είναι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ