Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την νεαρή που κατηγορεί τον Ντάνι Άλβες για βιασμό

Συναρπαστικές λεπτομέρειες περιέχει η κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία η νεαρή, που κατηγόρησε τον Ντάνι Άλβες (ο οποίος παραμένει φυλακισμένος), για βιασμό τον περασμένο Δεκέμβριο, σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Βαρκελώνης.

Η ισπανική εφημερίδα “As” δημοσίευσε την κατάθεση της νεαρής, όπου ανέφερε ανάμεσα σε άλλα στους αστυνομικούς: “Ήταν πίσω μου, με τον εξάδελφό μου μπροστά μου. Τότε τον είδα να απομακρύνεται και να μου κάνει νόημα να πάω κοντά του. Σκέφτηκα ‘μπορείς να του μιλήσεις και να δεις τι θέλει’ και δεν σκέφτηκα τίποτε άλλο.

Πήγα εκεί για να του μιλήσω. Δεν ήξερα πού πήγαινα. Αν και πήγα εκεί όπου ήταν, δεν μπορούσα να φανταστώ που με παρέσυρε. Φθάσαμε και υπήρχε μία πόρτα, την άνοιξε και μπήκα μέσα. Όταν μπήκα, είδα ότι ήταν μία μικροσκοπική τουαλέτα, πολύ μικρή. Νομίζω ότι εκεί ξεκίνησε το σοκ μου. Θυμάμαι ότι κάθισε και άρχισα να του λέω ‘πρέπει να φύγω, πρέπει να φύγω’. Τότε τον θυμάμαι να μου σηκώνει το φόρεμα και να με βάζει να καθίσω πάνω του.”

Και άρχισε να μου λέει πολλά πράγματα. Προσπάθησε να με πείσει να του πω διάφορες πληροφορίες. Εκείνη τη στιγμή αντιστάθηκα, αλλά με χτύπησε στο γόνατο. Προσπάθησε να με υποχρεώσει να του κάνω στοματικό σεξ. Συνέχισα να απομακρύνομαι, αλλά με έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ