Πώς να αποκτήσεις six pack πριν πας στην παραλία

Πώς να αποκτήσεις six pack πριν πας στην παραλία

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις για να αποκτήσεις six pack πριν πάς στην παραλία; Ποιους αφορά αυτό, και πόσο γρήγορα θα εμφανιστούν τα πρώτα αποτελέσματα;

Τα Βήματα για Ένα Εντυπωσιακό six pack

Αρχικά, το άρθρο αφορά αυτούς που ασκούνται μερικές μέρες την εβδομάδα ή τον μήνα. Εάν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και θεωρείς ότι χρειάζεσαι περισσότερη δουλειά, τότε θα πρέπει να ξεκινήσεις από τώρα για να προλάβεις το επόμενο καλοκαίρι. Μπορεί να χρειαστούν περισσότεροι από 10 μήνες για τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ας δούμε λοιπόν τα στάδια της προπόνησης:

  1. Αυξήστε τη συχνότητα της γυμναστικής. Μια φορά την εβδομάδα δεν είναι αρκετή. Δοκιμάστε μία έντονη προπόνηση 15 λεπτών μετά τη δουλειά και συνεχίστε την καθημερινά. Η συνέπεια είναι καίρια για την ανάπτυξη των μυών.
  2. Ενισχύστε τους μυς του κορμού, όπως οι κοιλιακοί και οι μυς της πλάτης, με ασκήσεις όπως σανίδες, ποδηλασία και κοιλιακούς προσπαθώντας να φέρετε τα γόνατα στο στήθος.
  3. Δοκιμάστε ασκήσεις με βάρη για ανθεκτικούς μύες.
  4. Ενσωματώστε ασκήσεις cardio για να μειώσετε το λίπος και να αναδείξετε τους κοιλιακούς μύες.
  5. Βελτιώστε τη διατροφή σας αποφεύγοντας λευκούς υδατάνθρακες, προσθέτοντας πρωτεΐνες και εντάσσοντας το ελαιόλαδο στην καθημερινότητά σας.
  6. Πίνετε πολύ νερό για ενίσχυση του μεταβολισμού, αποχέτευση τοξινών και αντιμετώπιση της πείνας. Αποφύγετε τα επεξεργασμένα ροφήματα.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι πιθανό να έχετε ορατά αποτελέσματα στους κοιλιακούς σας μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Αν όχι, μην απογοητεύεστε, συνεχίστε να προσπαθείτε. Το σημαντικό είναι να είστε συνεπείς και διακριτικοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ