Η σκληρή προπόνηση του The Rock κάνει μέχρι τους φαν του να ανησυχούν

Η σκληρή προπόνηση του The Rock κάνει μέχρι τους φαν του να ανησυχούν

Η απαιτητική προπόνηση του “The Rock” ανησυχεί τους θαυμαστές του

Παρά τα 51 του χρόνια, ο Dwayne Johnson, ευρύτερα γνωστός με το παρατσούκλι “The Rock” από την εποχή της καριέρας του στο wrestling, δεν σταματά ποτέ να εντυπωσιάζει. Παρά την επιτυχία του στο Hollywood, ο ηθοποιός φαίνεται να διατηρεί την αφοσίωσή του στην προπόνηση και στη φροντίδα του σώματός του για να γίνει ακόμα δυνατότερος στα χρόνια που έρχονται.

Η προπονητική του ρουτίνα κυμαίνεται συνήθως γύρω από τη γυμναστική, αλλά αυτή τη φορά εξέπληξε τους φίλους του, καθώς εμφανίστηκε να ιδρώνει πολύ περισσότερο από ό,τι συνήθως. Ο Dwayne Johnson μοιράστηκε ένα video από έναν απαιτητικό γύρο προπόνησης, με τον ιδρώτα να έχει καλύψει το πρόσωπό του, υπενθυμίζοντας σε όλους το πόσο αφοσιωμένος είναι σε αυτό που κάνει.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο The Rock δήλωσε στους θαυμαστές του ότι έχει αυξήσει την ένταση της προπόνησής του και ότι συχνά προπονείται σε συνθήκες παρόμοιες με αυτές του σάουνα, όμως η πρόσφατη προπόνησή του φάνηκε να ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο ιδρώτας κυλούσε πάνω του ενώ ανέβαζε τις αντιστάσεις στα όρια του.

Το Ιδρωμένο Βίντεο του The Rock

Συμπληρώθηκε ότι “χτύπησαν δυνατά και προχώρησαν. Εφαρμόζω τη φιλοσοφία του “να το καταφέρω τελευταίος” και αυτό πραγματικά με βοηθά να αναβαθμίσω τη νοοτροπία μου και να επικεντρωθώ περισσότερο. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι είναι σημαντικό και να είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας δίνεται να δουλεύουμε σκληρά”.

Φυσικά, το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις από το κοινό, με πολλούς να εκφράζουν θαυμασμό και άλλους να ανησυχούν για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ