Μήτρου-Λονγκ: “Περίμενα πολύ καιρό να φορέσω αυτή τη φανέλα” – Η εθνική ομάδα της Ελλάδας ετοιμάζεται για το ματς με την Ολλανδία

Μήτρου-Λονγκ: “Περίμενα πολύ καιρό να φορέσω αυτή τη φανέλα” – Η εθνική ομάδα της Ελλάδας ετοιμάζεται για το ματς με την Ολλανδία

Η εθνική ομάδα της Ελλάδας αναχώρησε αναμένοντας τον αγώνα με την Ολλανδία, στη Χάγη, στο πλαίσιο του Ευρωμπάσκετ 2025.

Από τη λίστα των απουσιών ξεχωρίζουν οι Παπανικολάου, Μήτογλου, Λαρεντζάκης και Γουόκαπ, με τους Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Βαγγέλης Ζούγρης να ετοιμάζονται για την πρώτη τους συμμετοχή.

Παρά τον τραυματισμό του, ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται στην αποστολή.

Οι 12 παίκτες που ταξίδεψαν στη Χάγη είναι: Γιώργος Παπαγιάννης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μαντζούκας, Βαγγέλης Ζούγρης, Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο Μήτρου-Λονγκ δήλωσε πριν την αναχώρηση: “Ανυπομονώ για το ματς. Είναι τιμή να φοράω αυτή τη φανέλα, ήταν όνειρό μου να είμαι εδώ και είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσω στην επίτευξη του στόχου”.

Όσον αφορά την απουσία του Γουόκαπ, τόνισε: “Ο Γουόκαπ είναι συνεργατικός και με την υποστήριξή του προσπαθώ να βελτιώσω τον εαυτό μου. Ο προπονητής μας μας καθοδηγεί προσωπικά και στην ομάδα με πάθος και ενέργεια”.

Ερωτηθείς για τυχόν αφιέρωση νίκης στη μητέρα του, απάντησε: “Η μητέρα μου ήταν στήριγμά μου για αυτή την ευκαιρία και ελπίζω να την κάνω υπερήφανη με την εμφάνισή μου στο γήπεδο”.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση της εθνικής ομάδας για τη Χάγη στην gallery παραπάνω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ