Καλαμπόκης: Συγκεντρωμένοι από την αρχή απέναντι στη Γερμανία

Καλαμπόκης: Συγκεντρωμένοι από την αρχή απέναντι στη Γερμανία

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε από τη Γαλλία στον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού U16 στα Σκόπια και πλέον θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8. Επόμενος αντίπαλος είναι η Γερμανία, την οποία θα αντιμετωπίσει η ελληνική ομάδα αύριο (12/8, 14:30).

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καλαμπόκης μίλησε για τον αγώνα με τους Γάλλους και το αρνητικό ξεκίνημα της ελληνικής ομάδας. Δεν έκανε αναφορά στον στόχο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο U17 που δίνει η 5η θέση.

“Η αρχή του αγώνα ήταν για εμάς ένα σοκ και δυστυχώς μας έβαλε σε μια πολύ δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα να παλέψουμε πίσω από μια διψήφια διαφορά για τα υπόλοιπα 34 λεπτά του αγώνα”, είπε ο προπονητής και συνέχισε:

“Παρά τα δύσκολα, τα παιδιά έδειξαν αξιέπαινη προσπάθεια σε ένα πιέστηκο περιβάλλον, απέναντι σε μια ομάδα με έντονη ένταση στο παιχνίδι και πιέση σε όλες τις θέσεις. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε από την αρχή και κουβαλήσαμε αυτήν τη διάθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού”.

Για τον αγώνα με τη Γερμανία, ο Καλαμπόκης δήλωσε:

“Δεν έχουμε χρόνο ούτε διάθεση να μείνουμε παραπάνω στο παιχνίδι με τη Γαλλία. Θέλουμε να αποσπάσουμε κάποια διδάγματα από αυτόν τον αγώνα για να τα χρησιμοποιήσουμε στον επόμενο. Γνωρίζουμε τη Γερμανία από τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε παίξει μαζί τους, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να επιβάλλει την κυριαρχία του. Είμαστε αποφασισμένοι να το καταφέρουμε”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ