Ο Michael Mann μεταμορφώνει τον Adam Driver σε Έντζο Φεράρι στο πρώτο trailer της ταινίας Ferrari

Ο Michael Mann μεταμορφώνει τον Adam Driver σε Έντζο Φεράρι στο πρώτο trailer της ταινίας Ferrari

Το πρώτο teaser trailer της ταινίας Ferrari κυκλοφόρησε από την NEON Films, σκηνοθετημένο από τον διάσημο Michael Mann, γνωστό για τις ταινίες Heat, Collateral, Ο Τελευταίος των Μοϊκανών και The Insider. Στην βιογραφική ταινία για τον θρυλικό ιταλό επιχειρηματία αυτοκινήτων, Έντζο Φεράρι, ο Adam Driver μεταμορφώνεται για να υποδυθεί τον ρόλο του.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Gabriel Leone, Jack O’Connell και Patrick Dempsey. Παρόλο που είναι μια βιογραφική ταινία, δεν επικεντρώνεται στην κλασική ιστορία άνοδος-πτώσης του Φεράρι ή τον θάνατό του.

Ο Mann θεώρησε ότι ένας περίεργος και δύσκολος χρόνος στη ζωή του Enzo Ferrari θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να αποτυπωθεί στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία επικεντρώνεται στο καλοκαίρι του 1957, όπου ο Enzo Ferrari βρίσκεται κοντά στην οικονομική και προσωπική καταστροφή μετά τον θάνατο του γιου του, Dino, σε ηλικία 24 ετών από μια σπάνια ασθένεια. Αποφασίζει να ρισκάρει όλα του τα περιουσιακά στοιχεία σε έναν τελευταίο αγώνα.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο “Enzo Ferrari: The Man and his Machines” του δημοσιογράφου Brock Yates, ενώ η σεναριακή διασκευή έγινε από τον Troy Kennedy Martin. Το trailer έχει μια ξεχωριστή αισθητική και μοντάζ, με ένταση και ηλεκτρισμό να μιλούν για τον εαυτό τους.

Το Ferrari θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ενώ κάνει παγκόσμια πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα στο Φεστιβάλ Βενετίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ