Η Χιονάτη: Σημαντική καθυστέρηση για την αναμενόμενη ταινία της Disney

Η Disney μόλις αποκάλυψε την πρώτη εικόνα από το επερχόμενο remake της ταινίας “Η Χιονάτη” σε live-action. Στην εικόνα αυτή, η Rachel Zegler υποδύεται την πριγκίπισσα Χιονάτη, περιτριγυρισμένη από τους επτά νάνους της.

Η Zegler, γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία “West Side Story” του Spielberg, θα ενσαρκώνει τον ρόλο της Κακιάς Βασίλισσας, ενώ η Gal Gadot θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλο. Ο Ansu Kabia θα υποδυθεί τον κυνηγό, ενώ ο Andrew Burnap θα παίξει έναν νέο χαρακτήρα με το όνομα Jonathan. Η ανανεωμένη εκδοχή των επτά νάνων θα αποτελέσει μια διαφορετική προσέγγιση στην ιστορία, καθώς η Zegler αναφέρει ότι δεν θα εστιάσει κυρίως στο ερωτικό μέρος της ιστορίας, αλλά θα εξακολουθήσει να δείχνει τη Χιονάτη να γίνεται μια ηγέτιδα, εμπνευσμένη από τον πατέρα της, όπως δήλωσε.

Η επιλογή της Zegler, η οποία είναι η πρώτη Λατίνα ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Χιονάτη, και η νέα εκδοχή της ιστορίας έχουν ξεσηκώσει πολλές συζητήσεις στα social media. Αρχικά, η ταινία ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου 2024, αλλά η Disney ανακοίνωσε τώρα μια σημαντική καθυστέρηση ενός έτους, που θα κάνει το remake διαθέσιμο τον Μάρτιο του 2025.

Η αρχική ταινία, “Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι”, κυκλοφόρησε το 1937 και ήταν η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους κινούμενων σχεδίων της Disney. Συνέβαλε σημαντικά στην οικονομική ανάκαμψη της Disney κατά τη διάρκεια μιας πολύ δύσκολης εποχής. Περισσότερα από 85 χρόνια αργότερα, το καστ και η ομάδα πίσω από το remake υπόσχονται μια ανανεωμένη εκδοχή αυτού του αγαπημένου παραμυθιού που έχει ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ