Απίθανη σύμπτωση στο νέο τρέιλερ του Deadpool & Wolverine!

Απίθανη σύμπτωση στο νέο τρέιλερ του Deadpool & Wolverine!

Στο πιο πρόσφατο τρέιλερ του Deadpool 3 (ή αλλιώς “Deadpool & Wolverine“), υπήρχαν πολλά easter eggs που πέρασαν απαρατήρητα από πολλούς. Μέσα σε αυτά, βρισκόταν ένα σπάνιο easter egg που μόνο λίγοι μουσικόφιλοι αντιλήφθηκαν. 

Αυτό το μοναδικό easter egg στο τρέιλερ διάρκειας σχεδόν δύο λεπτών, όμως, ήταν μια απρόσμενη σύμπτωση. Ανάμεσα στις έξυπνες ατάκες του Deadpool και στα ατομικά σχόλια του Logan, το τρέιλερ συνενώθηκε με άψογο τρόπο χάρη στο τραγούδι “Like A Prayer” της Madonna, το οποίο ήταν μεγάλη επιτυχία στα 80s. 

Η σύγκριση μεταξύ της περιπέτειας των Ryan Reynolds και Hugh Jackman στο MCU με το δημοφιλές τραγούδι της Μαντόνα φαίνεται ατυχής. Ωστόσο, σύμφωνα με τον λογαριασμό Old School 80s που δημοσιεύει ανάλογο περιεχόμενο, η ημερομηνία κυκλοφορίας του τρέιλερ τύχαινε να συμπίπτει με την έναρξη του “Like a Prayer” στην κορυφή των charts του Billboard. 

Στις 22 Απριλίου του 1989, το άλμπουμ της Madonna, Like A Prayer, ξεκίνησε μια εξάεβδομαδιαία παρουσία στο Νο.1 των charts του Billboard, ενώ το single του κατέκτησε την κορυφή των Billboard Hot 100 για τρεις εβδομάδες την ίδια μέρα. 

Τον χαρακτηριστικό αυτό συνδυασμό ανακάλυψε ο ίδιος ο Ράϊαν Ρέϊνολντς, ο οποίος δημοσίευσε την αντίδρασή του στον λογαριασμό του στα social media, δηλώνοντας πως δεν είχε προγραμματίσει τίποτα τέτοιο, παρά την ύπαρξη αμφιβολιών για ενδεχόμενο μάρκετινγκ της Marvel Studios. 

“Ορκίζομαι στον Ιησού της Marvel, δεν το είχαμε σχεδιάσει!” έγραψε ο Reynolds στα social media, αναφερόμενος στην ατάκα του Deadpool από την τρίτη ταινία της σειράς. Στο εν λόγω τρέιλερ, είναι ορατή η παρουσία των Matthew Macfadyen σαν Paradox και της Emma Corrin σαν Cassandra Nova, με τον υπόλοιπο καστ των φίλων του Wade Wilson να απαρτίζεται από προηγούμενους χαρακτήρες όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, και ο Rob Delaney ως Peter. 

Φήμες κυκλοφορούν για την συμμετοχή της Jennifer Garner σαν Elektra, και της Taylor Swift ως Dazzler από τους X-Men, με εκπλήξεις και cameo εμφανίσεις να αναμένονται στο Deadpool 3. 

Η ταινία “Deadpool & Wolverine” θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουλίου του 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ