Ο Βεζένκοφ μιλά για τις επιλογές του στο EuroLeague Fantasy

Ο Βεζένκοφ μιλά για τις επιλογές του στο EuroLeague Fantasy

Ο Σάσα Βεζένκοφ συζητά με το EuroLeague Fantasy Podcast για το παιχνίδι, τον τίτλο του MVP της EuroLeague και την ανάληψη παικτών από τον Ολυμπιακό στο Fantasy.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βεζένκοφ:

Για τον τίτλο του MVP της EuroLeague:

“Είναι μια εμπειρία ζωής. Για όσους το κερδίζουν πολλές φορές, είναι διαφορετικό, αλλά ειδικά όταν το κερδίζεις για πρώτη φορά, είναι απίστευτο.

Εύχομαι να επιστρέψουμε σπίτι με το τρόπαιο. Είναι κάτι που πρέπει να ζήσουμε. Δεν νομίζω ότι θα πάω σύντομα ξανά στο Κάουνας”.

Για την ανάληψη παικτών από τον Ολυμπιακό στο Fantasy:

“Αναλαμβάνω παίκτες από τον Ολυμπιακό. Έχω επιλέξει τον Άλεκ Πίτερς μερικές φορές, επίσης τον Νίκολα Μιλουτίνοβ ή τον Μουστάφα Φαλ, ανάλογα με το αν ήταν τραυματίας όπως ανέφερα. Επίσης, έπαιρνα μερικές φορές τον Τόμας Γουόκαπ ή τον Αϊζάια Κάνααν. Προτιμώ να έχω έναν πυρήνα και να κάνω αλλαγές από εκεί και πέρα”.

Για τις υπόλοιπες επιλογές του στο παιχνίδι:

“Αρχικά επέλεξα τον Τόκο Σενγκέλια, ο Σέιν Λάρκιν ήταν επίσης επιλογή μου. Συνήθως είχα και τον Ταβάρες μέχρι να τραυματιστεί.

Μετά τον τραυματισμό, άλλαζα τις θέσεις των ψηλών κάθε βδομάδα. Έπειτα, είχα τον Τσίμα Μονέκε που απέδειξε τις ικανότητές του, καθώς και άλλους παίκτες. Προσπαθούσα να βρω φθηνές επιλογές, όπως ο Βάνια Μαρίνκοβιτς.

Πριν τον Μονέκε, ξεκίνησα με τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις που ήταν μέλος της ομάδας μου για κάποιο διάστημα. Δοκίμασα επίσης τον Πιέρ, αλλά τελικά τραυματίστηκε.

Ήθελα πάντα τον Μάικ Τζειμς, αλλά δεν τον επέλεγα συχνά. Πιστεύω ότι δεν πράττω σωστά, αφού ο Μάικ είναι απίστευτος”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βεζένκοφ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ