Λίλαρντ κριτικάρει τον Θανάση Αντετοκούνμπο: Είναι ασέβεια, εργάζεται σκληρά

Λίλαρντ κριτικάρει τον Θανάση Αντετοκούνμπο: Είναι ασέβεια, εργάζεται σκληρά

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ πήρε θέση σχετικά με τις έντονες κριτικές προς τον Θανάση Αντετοκούνμπο για τις αθλητικές του ικανότητες.

Ο συμπαίκτης του Giannis στους Μπακς μίλησε για τον αδερφό του, ο οποίος βρίσκεται υπό ανάρτηση στα social media και ήταν αντικείμενο κριτικής από τον Σακίλ Ο’Νιλ μέσω της εκπομπής του, που πρόσθεσε στο επώνυμο κλίμα, δημοσιεύοντας βίντεο με τις ατυχείς στιγμές του Ελληνα αθλητή.

«Ο κόσμος προσπαθεί να φαίνεται αστείος. Θα σταθμίζα τη συγκεκριμένη κριτική αρκετά ψηλά, πως πολλοί από όσους κάνουν αναρτήσεις στο Twitter, δεν θα μπορούσαν να τον αντιμετωπίσουν σε έναν αγώνα 1vs1.

Είναι δυνατός, είναι αθλητικός, είναι ανταγωνιστικός. Είναι ασέβεια. Βλέπω πολλά πράγματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Υπάρχουν άτομα που θεωρούν πως είναι πιο ταλαντούχοι ή διαθέτουν μεγαλύτερες ικανότητες, αλλά δεν θα μπορούσαν ποτέ να τον αντικαταστήσουν.

Δεν θα εντοπίσετε άλλον παίκτη που να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην ομάδα και να εργάζεται τόσο σκληρά, όπως κάνει ο Θανάσης», τόνισε ο Λίλαρντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ