Η ντουντούκα του Λεσόρ, το πανηγύρι στα αποδυτήρια και η υπόκλιση στον Παναθηναϊκό από τον Γκάλη

Η ντουντούκα του Λεσόρ, το πανηγύρι στα αποδυτήρια και η υπόκλιση στον Παναθηναϊκό από τον Γκάλη

Τα συναισθήματα ξεχείλιζαν για παίκτες, οπαδούς και διοίκηση στον Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού στο Βερολίνο.

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν μέσα και έξω από το γήπεδο, σε Γερμανία αλλά και Ελλάδα, ενώ η αναγνώριση του κατορθώματος ήταν γενική.

Σχεδόν όλες οι ομάδες της Euroleague έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον Παναθηναϊκό, όμως το μήνυμα που ξεχώρισε δεν ήταν άλλο από αυτό του Νίκου Γκάλη.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ αποθέωσε τους “πράσινους” με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον Κώστα Σλούκα και τον Εργκίν Αταμάν.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκάλης έγραψε: “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πανάξια κατάκτηση της EuroLeague. Μια νέα ομάδα που ξεκίνησε να χτίζεται το Σεπτέμβρη στο τουρνουά “Νίκος Γκάλης”, με έναν winner coach, τον Εργκίν Αταμάν κι έναν άξιο Έλληνα αρχηγό, τον Κώστα Σλούκα.

Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για τις συνεχείς παρουσίες του στο κορυφαίο επίπεδο και σε Final Four.”

Η ντουντούκα του Λεσόρ

Ο Ματίας Λεσόρ γέλασε, έκλαψε, φώναξε και φυσικά έγινε ένα με τους φίλους του “τριφυλλιού”. Μάλιστα πήρε την ντουντούκα και έδωσε το σύνθημα για το γνωστό αγαπημένο του σύνθημα που ξεκινάει με “βουντού, βουντού”.

Ιδού…

Χαμός στα αποδυτήρια και στο ξεναδοχείο

Το πάρτι για τους παίκτες του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε φυσικά και στα αποδυτήρια με τον Εργκίν Αταμάν να δίνει το σύνθημα, Αφού κάλεσε όλους τους παίκτες δίπλα του, αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα και ακολούθησαν οι αγκαλιές των δύο ανδρών μέσα σε αποθέωση και ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η διαδρομή για το ξενοδοχείο μέσα στο πούλμαν ήταν… μεθυστική για τους πράσινους, ενώ ανάλογη ήταν και η υποδοχή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ