Φαλ: “Δεν πιστεύω στην τύχη, θα μπούμε στο παρκέ και θα βρούμε τις λύσεις”

Φαλ: “Δεν πιστεύω στην τύχη, θα μπούμε στο παρκέ και θα βρούμε τις λύσεις”

Ο Μουστάφα Φαλ τόνισε ότι δεν πιστεύει στην τύχη, μιλώντας στη σημερινή (20/5) Media Day του Ολυμπιακού για το Final 4 της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος σέντερ:

Για το αν ονειρεύονται για τον τελικό:

“Δεν ονειρευόμαστε. Θα βγούμε εκεί έξω και θα παλέψουμε για τη νίκη. Ελπίζουμε ότι θα νικήσουμε. Είναι ένα παιχνίδι. Θα παλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να βγούμε νικητές, πρέπει να είμαστε επιτυχημένοι. Να παλέψουμε για όλες τις μπάλες που είναι 50-50, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε το παιχνίδι μας”.

Για τη Ρεάλ και τους Ταβάρες-Πουαριέ:

“Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε επιλογή έτσι και αλλιώς. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα είναι πολύ καλά αυτά τα match-up. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε”.

Για το αν θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον περυσινό χαμένο τελικό: 

“Όχι. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Οπότε δεν θα είναι εκδίκηση. Είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε, δεν μπορούμε να σκεφτούμε το παρελθόν. Κάνουμε focus σε αυτό που πρέπει να κάνουμε στο παρκέ”.

Για τις ομοιότητες της περυσινής Ρεάλ με τη φετινή:

“Είναι και πάλι μια πολύ καλή ομάδα, έχει παίκτες που μιλούν στις μεγάλες στιγμές. Έτσι και αλλιώς ήταν μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πλέον έχει καλύψει και ό,τι μπορεί να της έλλειπε. Οπότε φέτος θα είναι ακόμα πιο σκληρή μάχη. Όμως και εμείς παίζουμε καλό μπάσκετ και έχουμε την ευκαιρία μας”.

Για το αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται περισσότερη τύχη:

“Δεν πιστεύω στην τύχη και σε όλα τα σχετικά. Το ότι βρεθήκαμε στο Final Four έδειξε ότι είχαμε χαρακτήρα. Παλέψαμε με τραυματισμούς, με απουσίες παικτών και παρόλα αυτά βρήκαμε τις λύσεις και ακόμα είμαστε εδώ. Ελπίζω ότι θα μπούμε στο παρκέ και θα βρούμε και πάλι τις λύσεις, πάση θυσία, όπως κάναμε όλη τη σεζόν”.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ