Αταμάν: “Κάτι θα αλλάξουμε στο Final-4 και στον τελικό θα πάρουμε τον τίτλο”!

Αταμάν: “Κάτι θα αλλάξουμε στο Final-4 και στον τελικό θα πάρουμε τον τίτλο”!

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπασκόνια με 75-73, ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε τα δύσκολα σουτ της αντίπαλης ομάδας στο τέλος του αγώνα.

“Κάτι θα αλλάξουμε στο Final-4 και στον τελικό θα το βάλουμε εμείς το σουτ και θα πάρουμε τον τίτλο”, δήλωσε ο Αταμάν αναφερόμενος σε πιθανές βελτιώσεις στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή των “πρασίνων” στη συνέντευξη Τύπου:

“Μετά την πρώτη περίοδο ελέγξαμε το παιχνίδι και παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο στην επίθεση κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα, αλλά χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ.

Ακολούθησε πιο επιθετική άμυνα από την αντίπαλη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπασκόνια άλλαξε το σχήμα της και προχώρησε σε τακτικές αλλαγές στην άμυνά της.

Στην επίθεση, η Μπασκόνια πέτυχε αρκετά δύσκολα σουτ-θαύματα, όπως αυτά του Ντίεθ και του Μονέκε, τα οποία την επανέφεραν στο παιχνίδι. Στο τέλος, ήρθε και το καλάθι που τους χάρισε τη νίκη”.

Σχετικά με τη διαφορά των 17 πόντων που έχασε ο Παναθηναϊκός:

“Αυτό είναι το μπάσκετ. Καμία φορά μπορεί να ανατρέψεις μια διαφορά 20 πόντων, όπως στο Μονακό, ενώ άλλες φορές μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά στο σκορ και με μερικά επιτυχημένα σουτ-θαύματα να χάνεις το παιχνίδι.

Κάναμε λάθη και είχαμε ευκαιρίες, όπως στη φάση του Σλούκα, αλλά τελικά χάσαμε τον αγώνα”.

Σχετικά με το τι θα άλλαζε στην τελευταία φάση:

“Θα πραγματοποιήσουμε αλλαγές στο Final-4 και στον τελικό θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα εκτελέσουμε το κρίσιμο σουτ και θα κατακτήσουμε τον τίτλο”!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ