Περιστέρι bwin: Ξενάγηση στο γήπεδο τον Δεκέμβριο!

Περιστέρι bwin: Ξενάγηση στο γήπεδο τον Δεκέμβριο!

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοίνωσε ένα πακέτο εισιτηρίων για πέντε παιχνίδια το Δεκέμβριο.

Το πακέτο περιλαμβάνει τα δύο ματς με τη Λε Μαν και τη Μάλαγα, καθώς και τους αγώνες των πρωταθλήματων με τον Απόλλων Πάτρας, την ΑΕΚ και τον Κολοσσό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοινώνει την κυκλοφορία του December Pass, ένα πακέτο για τις πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας τον μήνα Δεκέμβριο, με ιδιαίτερα προνομιακές τιμές σε σχέση με τα μεμονωμένα εισιτήρια!

Με την απόκτηση του December Pass, θα έχεις τη δυνατότητα να εξασφαλίσεις έγκαιρα τη θέση σου στο γήπεδο, για έναν από τους σημαντικότερους αγωνιστικά μήνες της ομάδας στην Stoiximan Basket League, αλλά και το Basketball Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, το Περιστέρι bwin θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Πάτρας, τη Λε Μαν, τη Μάλαγα, την ΑΕΚ και τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι τιμές του December Pass είναι οι παρακάτω:

Διαζώματα D, E, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, X: 35 ευρώ

Διαζώματα V, W: 70 ευρώ

Διαζώματα A, B, C (VIP): 100 ευρώ

Οι αγώνες που περιλαμβάνει το December Pass είναι:

Περιστέρι bwin-Απόλλων Πάτρας

Περιστέρι bwin-Λε Μαν

Περιστέρι bwin-Μάλαγα

Περιστέρι bwin-ΑΕΚ

Περιστέρι bwin-Κολοσσός Ρόδου

*Το December Pass δεν ισχύει για τα court seats

Το December Pass θα είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.peristeribc.gr, του δικτύου πωλήσεων της www.ticketmaster.gr ως επιλογή από το ΚΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2023-2024, καθώς και από το box office που θα λειτουργεί στα γραφεία της ΚΑΕ Περιστέρι bwin τις καθημερινές από Τρίτη 28/11 έως Δευτέρα 5/12 με ωράριο 17:30-20:30.

Επίσης, τις ημέρες των αγώνων ενάντια στον Απόλλωνα Πάτρας (2/12) και τη Le Mans (6/12) μπορείτε να αγοράσετε το December Pass από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ