Παπανικολόπουλος: “Πούλμαν, αεροδρόμια και πατρίς, η αγωνία που δοκίμασαν τα παιδιά”

Παπανικολόπουλος: “Πούλμαν, αεροδρόμια και πατρίς, η αγωνία που δοκίμασαν τα παιδιά”

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε για την αντιμετώπιση της ομάδας του μετά τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου και την επιστροφή της στην έδρα της.

Πρόσφατα η Καρδίτσα διεξήγαγε τον πρώτο της αγώνα στην έδρα της και ο προπονητής της σχολίασε την εξέλιξη αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου.

“Η ομάδα αντιμετώπισε δύσκολα ταξίδια και αναχωρήσεις λόγω των πλημμύρων και ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Το έχουμε συζητήσει με τα παιδιά και τελικά τα καταφέραμε. Αντιμετωπίσαμε την κατάσταση με θετικό τρόπο και τώρα περιμένουμε αποτελέσματα. Αντίστοιχα, με το Λαύριο πετύχαμε μια μεγάλη νίκη”, ανέφερε.

Επίσης, αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ: “Θα ήθελα να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τη νίκη και για την απόδοσή του. Η επιστροφή του Παναθηναϊκού είναι θετική για το ελληνικό μπάσκετ. Για το παιχνίδι δεν έχουμε πολλά να πούμε.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, καθώς αυτοί που δεν έπαιζαν έκαναν μεγάλη προσπάθεια σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ό,τι μας ανησυχεί είναι η κατάσταση των τραυματιών και ελπίζουμε να τους έχουμε διαθέσιμους στον δεύτερο γύρο που ακολουθεί, όπου έχουμε πολλές συνεχόμενες αναμετρήσεις στην έδρα μας”.

Σχετικά με τον Νεοκλή Αβδάλα, ανέφερε: “Οι παίκτες πρέπει να έχουν ευκαιρίες. Ο Αβδάλας αποτελεί μεγάλη προοπτική για το ελληνικό μπάσκετ. Ό,τι παίρνει, το παίρνει με δίκαια. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε μια καλή γενιά παικτών. Αυτός που αποδεικνύει την αξία του, θα έχει τη θέση που του αξίζει. Εμείς είμαστε εδώ για να τους καθοδηγήσουμε”.

Τέλος, όσον αφορά τον Νίκο Δίπλαρο, σχολίασε: “Ο Νίκος είναι ένας έμπειρος παίκτης και έχουμε απαιτήσεις από αυτόν. Όταν είναι σε καλή κατάσταση, επιβεβαιώνει την ποιότητά του και βοηθά στη βελτίωση των υπολοίπων γκαρντ της ομάδας”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ