Ολυμπιακός: Συνάντηση με τη διοίκηση του ΣΕΦ και την Περιφέρεια

Ολυμπιακός: Συνάντηση με τη διοίκηση του ΣΕΦ και την Περιφέρεια

Η διοίκηση του ΣΕΦ συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και την αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού για να συζητήσουν τα βελτιωτικά έργα που θα πραγματοποιηθούν στο ΣΕΦ στο εγγύς μέλλον.

Η αξιοποίηση του ΣΕΦ είναι προτεραιότητα για την περιφέρεια, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Οι Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές από τον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν για τα έργα βελτίωσης που θα γίνουν στον χώρο.

Αναλυτικά αναφέρεται:

“Η αναβάθμιση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είναι στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής με τη διοίκηση του ΣΕΦ και εκπροσώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο Γ. Πατούλης δήλωσε: “Θέλουμε την αναβάθμιση και την αξιοποίηση των εμβληματικών αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος των παιδιών και των ομάδων της Αττικής”.

Συζητήθηκαν οι δυνατότητες για περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για τη βελτίωση της φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, κατά την διάρκεια της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την πρόεδρο του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη και εκπροσώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στ. Αντωνάκου και ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Α. Καλογερόπουλος, ο Γενικός Δ/ντης ΣΕΦ Δημήτρης Μπαρδάκας, ο Γενικός Δ/ντης Ολυμπιακού Νίκος Λεπενιώτης και ο Αθλητικός Δ/ντης Ολυμπιακού Χρήστος Μπαφές.

Κατά τη συζήτηση καταδείχθηκε το θετικό κλίμα συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφέρειας, του ΣΕΦ και των αθλητικών συλλόγων, ενώ δηλώθηκε η κοινή βούληση να εξεταστούν όλες οι δυνατότητες υποστήριξης της λειτουργίας και αναβάθμισης του σταδίου, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην Αττική!”.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ