Καρδίτσα: Συνεργασία με τον Παπανικολόπουλο για την επόμενη σεζόν!

Καρδίτσα: Συνεργασία με τον Παπανικολόπουλο για την επόμενη σεζόν!

Η Καρδίτσα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παπανικολόπουλο για την επόμενη σεζόν, στην Stoiximan Basket League.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους για τρίτη σερί χρονιά και η συμφωνία επισημοποιήθηκε σήμερα.

Η ΚΑΕ Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παπανικολόπουλο με τις δηλώσεις του ίδιου:

 

“Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώτο προπονητή Νίκο Παπανικολόπουλο για τη σεζόν 2024-25.

Ο 45χρονος προπονητής ανέλαβε την ομάδα τον Ιανουάριο του 2023 και κατόρθωσε να την οδηγήσει σε μια αγωνιώδη παραμονή στη Basket League.

Παρά τις δυσκολίες της περασμένης σεζόν λόγω πλημμύρας και αγώνων εκτός έδρας, η ομάδα εμφανίστηκε ανταγωνιστική και παρέμεινε στην κατηγορία, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή της στην Basket League για τρίτη συνεχή χρονιά.

Η διοίκηση εκτίμησε το έργο και τον επαγγελματισμό του Παπανικολόπουλου, κάνοντας την ανανέωση της συνεργασίας τους προτεραιότητα.

Η επίτευξη της συμφωνίας σηματοδοτεί την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού για την επόμενη απαιτητική σεζόν της Basket League που ξεκινά τον Οκτώβριο.

Ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχία στον Νίκο Παπανικολόπουλο για την επίτευξη των στόχων μας.

Νίκος Παπανικολόπουλος:

“Η απόφαση να συνεχίσουμε για τρίτη συνεχή σεζόν ήταν κοινή επιθυμία μας. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική και ευχαριστώ που ανήκω σε μια ομάδα με τόσο θετική ατμόσφαιρα και υποστήριξη από το κοινό και τις επιχειρήσεις της Καρδίτσας.

Είμαι έτοιμος για το νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Basket League και ελπίζω σε μια επιτυχημένη σεζόν”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ