Έγκριση της Γ.Σ. του Μίλωνα για να παίξει στην Basket League!

Έγκριση της Γ.Σ. του Μίλωνα για να παίξει στην Basket League!

Η Γενική Συνέλευση του Μίλωνα, που έγινε το βράδυ της Τρίτης, έδωσε το πράσινο φως στην επιτροπή μπάσκετ να ξεκινήσει τις διαδικασίες μετατροπής της ομάδας σε ΚΑΕ, προκειμένου να συμμετέχει στη νέα αγωνιστική περίοδο της Stoiximan Basket League.

Παρά τις αντικρουόμενες απόψεις που έχουν διατυπωθεί από την ημέρα που ο Μίλωνας αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην Elite League, κερδίζοντας έτσι την άνοδο στην υψηλότερη κατηγορία, η Γενική Συνέλευση της Τρίτης έδωσε το πράσινο φως για τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League.

Πλέον, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος και η ομάδα του θα ξεκινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες προετοιμασίας για τη συμμετοχή του Μίλωνα στη Basket League τη σεζόν 2024/25.

Επιπλέον, θα εξεταστεί η υπόθεση του γηπέδου, αν και ο χρόνος είναι περιορισμένος για σημαντικές αλλαγές στο “Κροίσος Πέρσης”, το κλειστό γήπεδο του Μίλωνα. Μάλλον θα χρειαστεί να βρεθεί μια γειτονική περιοχή για την φιλοξενία της ομάδας.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος αναφέρει ότι έχει ήδη συμφωνήσει με προπονητή και ορισμένους παίκτες για την ομάδα του Μίλωνα στη Basket League!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ