Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του Fiat Grande Panda

Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του Fiat Grande Panda

Πέρασαν μόνο λίγες ημέρες από τη μεγάλη αποκάλυψη του ολοκαίνουριου μικρού της Fiat, του Grande Panda!

Αυτό το μοντέλο εμπνέεται από το κλασικό Panda του 1980, θα είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρική και υβριδική έκδοση και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των μέσων ενημέρωσης και του κοινού.

Η Fiat μοιράστηκε ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες από το εξωτερικό του αναμενόμενου μοντέλου, αλλά το εσωτερικό παρέμενε μυστήριο. Ωστόσο, το au_tospotter αποκάλυψε μέρος του εσωτερικού κόσμου!

Το εσωτερικό είναι κομψό και μοντέρνο, με αντιθέσεις και μινιμαλιστικό design. Ξεχωρίζουν οι κίτρινες λεπτομέρειες στους ορθογώνιους αεραγωγούς και στη βάση της κονσόλας, όπου αποκαλύπτεται η ηλεκτρική έκδοση.

Ενδιαφέρουσα είναι και η οβάλ φιλοσοφία στο ταμπλό, μαζί με τη χρήση διαφόρων υλικών και χρωμάτων. Υπάρχουν πολλοί χώροι αποθήκευσης και το τιμόνι διαθέτει διακόπτες πολλαπλών χρήσεων με το λογότυπο της Fiat.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Η οθόνη στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας είναι αφής και ακολουθεί τη φιλοσοφία οβάλ σχεδιασμού.

Τα καθίσματα διαθέτουν κίτρινες ραφές που ταιριάζουν με τις προηγούμενες λεπτομέρειες, πλευρικά στηρίγματα και την ατάκα: «Panda Made With Love in Fiat».

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Παρόλα αυτά, δεν θα λένε «Made With Love in Italy», αφού το μοντέλο θα παράγεται στο εργοστάσιο της Kragujevac στη Σερβία – όπως και το Citroen C3 που βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν κατά την παρουσίαση του Grande Panda.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ