Ο Μitsubishi Delica Mini – Το πιο ξεχωριστό ιαπωνικό SUV

Ο Μitsubishi Delica Mini – Το πιο ξεχωριστό ιαπωνικό SUV

Το νέο μικρό αυτοκίνητο της Mitsubishi ενσωματώνει με επιτυχία την εξωτερική εμφάνιση και τις δυνατότητες ενός SUV με την πρακτικότητα ενός minivan, σε μια πολύ ελκυστική τιμή κάτω από 13.000 ευρώ στην Ιαπωνία.

Στην πατρίδα του Delica Mini, τα γνωστά ως “kei cars” κερδίζουν διαρκώς έδαφος και γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Ταυτόχρονα, απολαμβάνουν σημαντικά φορολογικά και ασφαλιστικά προνόμια, που τα καθιστούν εξαιρετικά ελκυστικά για τους καταναλωτές.

Το Delica Mini διαθέτει εθιστικό στυλ με μαύρα προσθετικά στο αμάξωμα που του προσδίδουν έντονο χαρακτήρα. Οι ράγες οροφής και οι προβολείς LED ολοκληρώνουν ιδανικά αυτό το off-road πακέτο.

Έχει δύο διαφορετικές επιλογές εσωτερικής επένδυσης, το Active Tone Style που είναι πιο προσανατολισμένο προς την αστική οδήγηση και το Wild Adventure Style που αφορά κυρίως τις εκτός δρόμου περιπέτειες.

Το Delica Mini είναι μόλις 3,39 μέτρα μακρύ και 1,48 μέτρα πλατύ. Διαθέτει συρόμενες πίσω πόρτες και αδιάβροχα καλύμματα καθισμάτων και πορτ-μπαγκάζ.

Κάτω από το καπό, φιλοξενεί έναν κινητήρα 0,66 λίτρων με ισχύ 65 ίππων, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT. Επιπλέον, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει Grip Control και Hill Descent Control για ακόμα καλύτερη πρόσφυση σε γλιστρηρές επιφάνειες και σταθερή ταχύτητα κατά την κατάβαση.

Η έκδοση MI-PILOT προσφέρει επιπλέον λειτουργίες όπως Adaptive Cruise Control, σύστημα διατήρησης λωρίδας, έκτακτο φρενάρισμα και αυτόματα φώτα. Και το Delica Mini έχει δυνατότητα τετρακίνησης! Όλα αυτά σε τιμές που κυμαίνονται από 12.600 έως 15.600 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ