Ένα ιππυηρό Ford Transit 281 ίππων για γρήγορους επαγγελματίες

Ένα ιππυηρό Ford Transit 281 ίππων για γρήγορους επαγγελματίες

Η Ford Βρετανίας προσφέρει το επαγγελματικό van Transit με ενισχύσεις που παραπέμπουν στο θηριώδες Ford Supervan της Ανάβασης του Pikes Peak.

<img src="https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/ford-transit-custom-ms-rt-2024-03.jpg?itok=R8tgupG4" alt="Ford Transit Custom MS-RT”>

Οι τροποποιήσεις του Transit περιλαμβάνουν ένα εκτενές kit του αμαξώματος, μεγαλύτερους τροχούς και ενίσχυση της ηλεκτρικής έκδοσης, σε συνεργασία με την M-Sport.

Εντυπωσιακό Ford Transit Custom MS-RT

Ο “άγριο” εμπρός προφυλακτήρας, η φανταχτερή αεροτομή, τα μυώδη φτερά και οι μαύρες ζάντες 19 ιντσών, χαρίζουν εντυπωσιακή εμφάνιση στο Transit.

Ford Transit Custom MS-RT σε φανταχτερό χρώμα

Το εσωτερικό εμπλουτίζεται με bucket καθίσματα της MS-RT, επενδεδυμένα με μη ζωικό δέρμα και σουέντ. Η ηλεκτρική έκδοση ανεβαίνει στους 281 ίππους.

Εσωτερικό του Ford Transit Custom MS-RT

Η βρετανική Ford προσφέρει ανάλογο πακέτο τροποποιήσεων και για το Ranger, στην έκδοση MS-RT, αναβαθμίζοντας το σε “το απόλυτο ημιφορτηγό για το δρόμο”.

Ford Transit Custom MS-RT

Στην περίπτωση του pick-up, η ανάρτηση είναι πιο σκληρή και έχει μειώσει την απόστασή του από το έδαφος, με νέους προφυλακτήρες και τροχούς 21 ιντσών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ