Αναβάθμιση της Ισχύος για την Alfa Romeo Junior Veloce

Αναβάθμιση της Ισχύος για την Alfa Romeo Junior Veloce

Έφτασε στους 280 ίππους η μέγιστη ισχύς της ηλεκτροκίνητης Alfa Romeo Junior Veloce, κάνοντάς την την κορυφαία έκδοση του ιταλικού SUV.

Οι μηχανικοί της Alfa Romeo κατάφεραν να απελευθερώσουν την ισχύ αυτή μετά τις δοκιμές εξέλιξης της ηλεκτροκίνητης Junior Veloce.

Η τεχνική ομάδα που εργάστηκε πάνω σε αυτό το project έχει επίσης αναλάβει και άλλες σημαντικές δουλειές για την Alfa Romeo όπως τα μοντέλα 4C, 8C, Giulia & Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA, καθώς και τώρα την 33 Stradale.

<img src="https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/EXTERIORS%20%282%29_0.jpg?itok=6Z458s9r" data-srcset="/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/EXTERIORS%20%282%29_0.jpg?itok=1ufOF9az 700w,
/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/EXTERIORS%20%282%29_0.jpg?itok=6Z458s9r 500w" data-sizes="auto" width="" height="" class="" alt="Alfa Romeo Junior Veloce”>

Οι Ιταλοί επικεντρώθηκαν στον ηλεκτροκινητήρα της Alfa Romeo Junior Veloce, ο οποίος τελικά θα αποδόσει 280 ίππους και 345 Nm ροπής. Η ισχύς του είναι συγκρίσιμη με αυτήν των αντίστοιχων μοντέλων Giulia, Stelvio και Tonale.

Οι Ιταλοί εργάστηκαν πολύ προσεκτικά για να επιτύχουν τη βέλτιστη απόδοση και οδηγική συμπεριφορά, δίνοντας έμφαση στην οδηγική απόλαυση που προσφέρει κάθε Alfa Romeo, ανεξαρτήτως αν κινείται με βενζίνη ή ηλεκτρικό σύστημα.

Alfa Romeo Junior Veloce

Το σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου είναι από τα πλέον απευθείας, η σπορ ανάρτηση μειώνει την απόσταση από το έδαφος και το διαφορικό torsen εξασφαλίζει καλή πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια. Επίσης, το σύστημα φρεναρίσματος διαθέτει μεγάλους δίσκους μπροστά και τετραπίστονα μονομπλόκ δαγκάνες.

Τέλος, η Alfa Romeo Junior VELOCE κινείται πάνω σε ελαστικά υψηλών επιδόσεων, ειδικά σχεδιασμένα για ηλεκτρικά οχήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ