Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό μοντέλο που έρχεται στην Ελλάδα – Ποιος το εισάγει

Η Maxus παρουσίασε επίσημα το νέο της αμιγώς ηλεκτρικό van, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά.

Ως θυγατρική εταιρεία του κινεζικού κολοσσού SAIC, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στην Κίνα με 7.000.000 πωλήσεις ετησίως, η Maxus θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό van Mila/eDeliver 5 είναι το επόμενο βήμα της Maxus για την επέκταση των πωλήσεων της σε όλο τον κόσμο. Έχει σχεδιαστεί ως παγκόσμιο μοντέλο και θα κάνει την εμφάνισή του στις ευρωπαϊκές αγορές.

maxus mila hlektriko van 04

Το Maxus Mila/eDeliver 5 παρουσιάστηκε πρόσφατα σε μια μεγάλη εκδήλωση στην πόλη Ναντζίνγκ. Η παρουσίαση του μοντέλου αναδεικνύει τη δύναμη της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας και την προσήλωσή της στην καινοτομία και την πράσινη κινητικότητα.

Το Maxus Mila είναι ένα ηλεκτρικό van με εντυπωσιακή αισθητική και προηγμένη τεχνολογία. Αναμένεται να διατεθεί σε δύο εκδόσεις με ισχύος 105 και 120 ίππων αντίστοιχα.

maxus mila hlektriko van 06

Η ισχύς των ηλεκτρικών μοτέρ είναι παρόμοια με αυτήν του μοντέλου eDeliver 7, το οποίο κυκλοφόρησε ήδη στην ελληνική αγορά από την εταιρία Πέτρος Πετρόπουλος.

Το Mila δεν είναι απλώς ένα αυτοκίνητο, αλλά και ένα βήμα προς τη βιώσιμη μεταφορά. Η Maxus έχει επενδύσει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη βιώσιμων τεχνολογιών, καθώς και στη μείωση της οικολογικής επίπτωσης της παραγωγής και της χρήσης των οχημάτων της. Το Maxus Mila αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά σε λίγους μήνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ