Για δεύτερη διαδοχική σεζόν, το Super Cup πήρε τον δρόμο για το Παρίσι. Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 της Άστον Βίλα στην Αυστρία το βράδυ της Τετάρτης (13/08) και έφτασε τον 13ο τίτλο της επί εποχής Λουίς Ενρίκε.
Η αναχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε τον δρόμο για μια νεότερη, ομοιογενή ομάδα. Οι υπερβολικές σπατάλες του παρελθόντος έδωσαν τη θέση τους σε συλλογική πειθαρχία. Το αποτέλεσμα φαίνεται καθαρά στους αριθμούς: τρία πρωταθλήματα Ligue 1 (2024, 2025, 2026), δύο Κύπελλα Γαλλίας, τρία Σούπερ Καπ Γαλλίας, το FIFA Intercontinental Cup του 2025 και δύο συνεχόμενα Champions League, με δύο Super Cup της τελευταίας διετίας να συνοδεύουν.
Η πορεία προς αυτό το τρόπαιο δεν ήταν χωρίς κουσούρια. Στον προημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Βίλα είχε φέρει την Παρί στα όριά της. Μετά τη νίκη 3-1 στο πρώτο ματς του «Παρκ ντε Πρενς», οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν 2-0 στο 27΄ του επαναληπτικού με γκολ των Χακίμι και Μέντες από αντεπιθέσεις. Χωρίς όμως να έχουν το κεφάλι τους, είδαν τη Βίλα να γυρίζει το ματς σε 3-2 και να ψάχνει το γκολ που θα έστελνε το ζευγάρι στην παράταση. Ο Ντοναρούμα έσωσε δύο φορές στο φινάλε, και ο Ενρίκε παραδέχθηκε ότι «υποφέραμε γιατί είχαμε υπερβολική αυτοπεποίθηση, νομίζαμε ότι το ματς τελείωσε πρόωρα και γιατί δεν έχουμε μέγεθος στην άμυνα».
Η αναγνώριση του Ισπανού τεχνικού ήρθε από νωρίς. Ανακηρύχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς μετά την κατάκτηση του πρώτου Champions League για τον σύλλογο, που είχε ξοδέψει τεράστια ποσά στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα. Η απόφαση της διοίκησης να μην ακολουθήσει τον Μικέλ Αρτέτα και να επενδύσει σε έναν πιο έμπειρο τεχνικό αποδείχθηκε καθοριστική — όχι μόνο για την αγωνιστική εικόνα, αλλά και για τη θέση της ομάδας στην κορυφή της Ευρώπης.