ΠΑΟΚ: Ήττα 0-1 από την Άντερλεχτ στην Τούμπα, αλλά οι οπαδοί φώναξαν «θα προκριθείς» για τη ρεβάνς

ΠΑΟΚ: Ήττα 0-1 από την Άντερλεχτ στην Τούμπα, αλλά οι οπαδοί φώναξαν «θα προκριθείς» για τη ρεβάνς

Η Τούμπα δεν είπε την τελευταία λέξη. Η ήττα του ΠΑΟΚ από την Άντερλεχτ με 0-1 στα προκριματικά του Europa League βρήκε τους οπαδούς να στηρίζουν την ομάδα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Χειροκροτούσαν τους παίκτες και από την εξέδρα ακούστηκε το σύνθημα «ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς», στέλνοντας μήνυμα ενόψει της ρεβάνς.

Το παιχνίδι στην Τούμπα, που φιλοξενεί 28.701 θεατές, δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο προπονητής Αλέσιο Λίσι. Η βελγική ομάδα εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και πήρε τη νίκη, όμως η απόσταση από την πρόκριση παραμένει γεφυρώσιμη για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο δρόμος ως τα playoffs πέρασε και από προηγούμενα εμπόδια. Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του τη Ντινάμο Κιέβου με συνολικό σκορ 5-2 στον προηγούμενο γύρο, ενώ η Άντερλεχτ προκρίθηκε κόντρα στη Χάμαρμπι, ανατρέποντας το 1-1 με νίκη 3-1 στο Βέλγιο.

Η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς, που είναι προγραμματισμένη για τις 13/8 στο Βέλγιο. Εκεί θα κρίνει ο ΠΑΟΚ τι θέλει να κάνει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ