Μιχάλης Πολυτάρχου: Ενισχύει τον Χολαργό στη National League 1

Μιχάλης Πολυτάρχου: Ενισχύει τον Χολαργό στη National League 1

Νέο απόκτημα για τον Χολαργό ο Μιχάλης Πολυτάρχου — Ενίσχυση με προσωπικότητα και εμπειρία

Την απόκτηση του έμπειρου γκαρντ Μιχάλη Πολυτάρχου ανακοίνωσε επίσημα ο ΚΟ Χολαργού. Μία κίνηση που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας, ενόψει της δύσκολης σεζόν στη National League 1.

Ο 43χρονος Ναξιώτης παίκτης φέρνει μαζί του τεράστια εμπειρία, έχοντας περάσει από σχεδόν είκοσι συλλόγους του ελληνικού μπάσκετ. Στο παλμαρέ του ξεχωρίζουν ομάδες όπως η ΑΕΚ (όπου διετέλεσε αρχηγός), το Περιστέρι, ο Ηρακλής και η Δάφνη Δαφνίου.

Αποχώρησε μετά από μια διετία από τη Δάφνη, με την τελευταία σεζόν να τον βρίσκει να έχει 15,4 πόντους μέσο όρο, 57 εύστοχα τρίποντα, 2,7 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ. Αριθμοί που επιβεβαιώνουν ότι παραμένει σε υψηλό επίπεδο, ακόμα και σε αυτή την ηλικία.

Στόχος η άνοδος μετά την περσινή απώλεια

Στον Χολαργό ποντάρουν πολλά στην ηγετική του προσωπικότητα. Η ομάδα των βορείων προαστίων, που πέρυσι έχασε την άνοδο στην Elite League από τον Γλαύκο/Έσπερο, θέλει να επιστρέψει δυναμικά.

Πολυτάρχου

Μάλιστα, ο Πολυτάρχου θα συνεργαστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του με τον προπονητή Στέργιο Κουφό, έναν τεχνικό με σημαντική διαδρομή. Ο ίδιος ο κόουτς ήθελε έναν παίκτη που θα ηγηθεί του σχήματος, και ο Πολυτάρχου αποτέλεσε την ιδανική επιλογή.

Το γεγονός ότι αρκετές ομάδες της κατηγορίας τον διεκδικούσαν κάνει τη συμφωνία ακόμα πιο σημαντική. Οι πληροφορίες από το SportCyclades και τον Ιωάννη Νοταρά ανέφεραν ότι ο παίκτης ήταν περιζήτητος, με τον Χολαργό να κερδίζει τελικά την υπογραφή του.

Η ανακοίνωση του συλλόγου κάνει λόγο για “ποιότητα, ηγετική παρουσία και τεράστια εμπειρία” που φέρνει ο αθλητής. Το μήνυμα προς τον παίκτη ήταν σύντομο αλλά ουσιαστικό: “Μιχάλη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΚΟ Χολαργού!”.

Η νέα σεζόν βρίσκει τον Χολαργό να θέλει να πρωταγωνιστήσει, και το ρόστερ ενισχύεται με έναν παίκτη που ξέρει να κερδίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ