ΠΑΟΚ: Έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους στο Conference League, Καραμπάγκ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αν αποκλειστεί από Ντιναμό Κιέβου

ΠΑΟΚ: Έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους στο Conference League, Καραμπάγκ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αν αποκλειστεί από Ντιναμό Κιέβου

Το μυαλό του ΠΑΟΚ είναι στην επικείμενη μάχη με τη Ντιναμό Κιέβου, αλλά το πλάνο για ενδεχόμενο αποκλεισμό είναι ήδη έτοιμο. Από τη στιγμή που η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βγήκε από την κλήρωση της Δευτέρας, το εναλλακτικό σενάριο για το Conference League περιλαμβάνει δύο ονόματα: Καραμπάγκ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Το πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς έχει οριστεί για τις 23 Ιουλίου, στην ουδέτερη έδρα του Λούμπλιν λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία. Η ρεβάνς στην Τούμπα είναι προγραμματισμένη για μία εβδομάδα αργότερα, στις 30 Ιουλίου. Λίγες μέρες πριν, στις 20 Ιουλίου, θα γίνει η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο – είτε του Europa League είτε του Conference League.

Αν ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό, τότε στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει μία από τις Χάμαρμπι, Άντερλεχτ, Μπεσίκτας ή Τβέντε. Η ομάδα παραμένει στους ισχυρούς σε όλες τις κληρώσεις πριν τη League Phase, κάτι που δίνει ένα θεωρητικό προβάδισμα.

Ένα σημαντικό στοιχείο: οι ημερομηνίες των προκριματικών γύρων δεν επηρεάζονται από το αν ο δικέφαλος του βορρά θα συνεχίσει στο Europa ή στο Conference. Η διοργάνωση μπορεί να αλλάξει, το πρόγραμμα παραμένει ίδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ