Παναθηναϊκός και Ματιάς Λεσόρ: Τα πρόστιμα της ΔΕΑΒ για τα γεγονότα στον πέμπτο τελικό

Παναθηναϊκός και Ματιάς Λεσόρ: Τα πρόστιμα της ΔΕΑΒ για τα γεγονότα στον πέμπτο τελικό

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της ΔΕΑΒ για τον Ματίας Λεσόρ, καθώς καλείται να πληρώσει 8.000 ευρώ για τα γεγονότα στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βλέπει το ταμείο της να αδειάζει κατά 15.000 ευρώ, αφού η επιτροπή θεώρησε την ομάδα υπόλογη για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ. Καθαρός από κάθε μομφή βγήκε, πάντως, ο Τζέριαν Γκραντ, που απαλλάχθηκε ο Τζέριαν Γκραντ αφού εξετάστηκε εξονυχιστικά το δικό του κομμάτι στην υπόθεση.

Η ένταση στην «ερυθρόλευκη» έδρα και οι κυρώσεις

Κάποια στιγμή στο βάθος των αποδυτηρίων, ο Γάλλος ψηλός του Παναθηναϊκού βρέθηκε σε ένταση που προέκυψε με αστυνομικές δυνάμεις. Το περιστατικό αυτό ήρθε ως απόηχος της ήδη τεταμένης ατμόσφαιρας μετά την αποβολή των Κέντρικ Ναν και Ταϊρίκ Τζόουνς μέσα στο γήπεδο. Τώρα η ομάδα καλείται να διαχειριστεί τις συνέπειες των πράξεων των παικτών της σε μια σειρά που άφησε πίσω της μόνο ένταση.

Εκκρεμότητες και αθλητικές ποινές

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών έχει ήδη επιβληθεί στους «πράσινους» από τη ΔΕΑΒ, ενώ ο Ναν «κουβαλά» και ένα πρόστιμο 50.000 ευρώ για το συμβάν με τον σέντερ του Ολυμπιακού. Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε τι θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ για τις αποβολές των δύο παικτών. Προηγουμένως, ο δικαστής είχε επιβάλει τρεις αγωνιστικές χωρίς κόσμο για τα όσα έγιναν στη Stoiximan GBL, με τη ΔΕΑΒ να προσθέτει και μια τέταρτη στη λίστα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ