Στη μεταγραφή του Σαβάρ Ρέινολντς προχώρησε η Τόφας, ενισχύοντας το ρόστερ της με μια γνώριμη επιλογή για την τεχνική ηγεσία. Ο Αμερικανός γκαρντ θα βρεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καντσιλιέρι, με τον οποίον είχαν συνεργαστεί άψογα την περσινή χρονιά στον ΠΑΟΚ.
Η επανένωση του διδύμου Καντσιλιέρι-Ρέινολντς
Μέσα στο παρκέ ο 28χρονος παίκτης έδειξε τι αξίζει, βοηθώντας τους Λόντον Λάιονς να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Αγγλίας. Η παρουσία του στο EuroCup ήταν σταθερή, καταγράφοντας 14 πόντους και 3,9 ασίστ ανά παιχνίδι, νούμερα που έπεισαν τους Τούρκους να τον φέρουν στην ομάδα τους.
Κοιτώντας το μέλλον, ο Καντσιλιέρι σχεδιάζει ένα σύνολο με παίκτες που ξέρουν καλά τη φιλοσοφία του. Ο Μπράις Τζόουνς από τον Άρη ανήκει ήδη στο ρόστερ της Τόφας, η οποία θα παλέψει για μια καλή πορεία στη διοργάνωση της Ευρώπης την ερχόμενη σεζόν.
?? Birlesik Amerikal? guard ???????????? ???????????????? ????. ile anlasma saglad?k l Ailemize hos geldin @Shavarr33 ?? #WelcometoFamily #WeStayTOGETHER ???? #BirlikteZaferlere
???? https://t.co/oQi7koB1gP pic.twitter.com/xzQrlhKEdy
— TOFAS Spor Kulubu (@TofasSporKulubu) June 17, 2026