ΑΕΚ και ΟΦΗ αναμετρώνται για το Σούπερ Καπ στις 12 Αυγούστου στο Παγκρήτιο Στάδιο

ΑΕΚ και ΟΦΗ αναμετρώνται για το Σούπερ Καπ στις 12 Αυγούστου στο Παγκρήτιο Στάδιο

Το Σούπερ Καπ βρήκε επιτέλους την ημερομηνία και την έδρα του. Η ΑΕΚ και ο ΟΦΗ θα δώσουν το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς για το τρόπαιο.

Οι λεπτομέρειες για το ντέρμπι στο Παγκρήτιο

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου οι δύο ομάδες πατάνε το γρασίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η ΕΠΟ έβαλε την υπογραφή της και πλέον όλα είναι έτοιμα για τη σέντρα ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον κυπελλούχο ΟΦΗ.

Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές να δουν τι αξίζουν οι παίκτες τους λίγο πριν τα επίσημα ευρωπαϊκά ματς. Οι Κρητικοί θέλουν να το σηκώσουν μπροστά στον κόσμο τους, ενώ η ομάδα από τη Νέα Φιλαδέλφεια ψάχνει από νωρίς ένα μήνυμα κυριαρχίας.

Η εκκίνηση της Stoiximan Super League

Αμέσως μετά αυτό το παιχνίδι, η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα. Η Stoiximan Super League ετοιμάζεται για την επίσημη έναρξή της το διήμερο 22 και 23 Αυγούστου.

Οι ομάδες μετρούν πλέον αντίστροφα για να μπουν σε ρυθμούς κανονικού πρωταθλήματος. Αυτό το ματς για το Σούπερ Καπ θα λειτουργήσει σαν το πιο δυνατό τεστ που θα μπορούσαν να ζητήσουν πριν η μπάλα αρχίσει να κυλάει για τα καλά στα γήπεδα της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ