Τίτλος ξανά για την Παρί Σεν Ζερμέν, που λύγισε την Άρσεναλ στα πέναλτι. Μπορεί οι Λονδρέζοι να προηγήθηκαν νωρίς, αλλά οι Γάλλοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης και τελικά πανηγύρισαν το τρόπαιο για δεύτερη σερί χρονιά.
Η σκληρή κριτική του Φέργκιουσον
Κοινό μυστικό πλέον πως η τακτική του Μικέλ Αρτέτα σήκωσε πολλή κουβέντα. Ο κόσμος είδε μια ομάδα κλεισμένη στην άμυνα, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να μην κρατά καθόλου τα προσχήματα στις απόψεις του. Ο θρύλος της Γιουνάιτεντ έστειλε μήνυμα στον πρόεδρο των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, για να του δώσει τα συγχαρητήριά του.
Όσα είπε για τους Λονδρέζους
Μέσα στο κείμενο που αποκάλυψε η «Equipe», ο Φέργκιουσον χρησιμοποίησε βαριές κουβέντες για το σύνολο του Αρτέτα. «Συγχαρητήρια, ήταν ένα δύσκολο βράδυ για εσάς, αλλά παίξατε κόντρα σε μια βαρετή ομάδα, η οποία δεν έκανε τίποτα άλλο πέρα από το να αμύνεται. Απόλαυσε τις διακοπές σου, το αξίζεις».
Δεν μάσησε τα λόγια του για την Άρσεναλ, περιγράφοντας ακριβώς αυτό που είδε στον αγωνιστικό χώρο. Η Παρί πήρε αυτό που ήθελε, την ώρα που οι Άγγλοι υποχρεώθηκαν να μείνουν στην κριτική για την εικόνα τους.