Η ΕΛ.ΑΣ. είπε ξανά όχι στο αίτημα των ΠΑΟΚ και ΟΦΗ για να μην υπάρχουν «νεκρές ζώνες» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Οι δύο ομάδες είχαν τη στήριξη και της ΕΠΟ, μα η αστυνομία επέμεινε στη ζώνη ασφαλείας. Ο αγώνας γίνεται στις 25 Απριλίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με οπαδούς και από τις δύο πλευρές.
Η απόφαση της αστυνομίας για τον τελικό
Σήμερα, 14 Απριλίου, βγήκε η δεύτερη απάντηση. Η ΕΛ.ΑΣ. δεν δέχεται να αφαιρεθεί η ζώνη ασφαλείας από συγκεκριμένα τμήματα της ανατολικής κερκίδας. «Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού, σας γνωρίζουμε ότι η Υπηρεσία μας, με αποκλειστικό σκοπό τη διασφάλιση της Δημόσιας Τάξης, την ομαλή και ασφαλή τέλεση του εν θέατι ποδοσφαιρικού αγώνα, δεν συμφωνεί με την κατάργηση της Ζώνης Ασφαλείας στα τμήματα των Κερκίδων 49/50 και 51/52 της Ανατολικής Κερκίδας του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπως άλλωστε αποφασίστηκε και στην υπ’ αριθμό 1003/2/476/1-ζ’ από 24.3.2026 Απόφασή μας», έγραψε χαρακτηριστικά.
Εισιτήρια και προσδοκίες φιλάθλων
Οι φιναλίστ έχουν ήδη πάρει κοντά στα 7.800 εισιτήρια για τους οπαδούς τους. Αυτά θα εξαντληθούν γρήγορα, όπως δείχνουν τα πρώτα σήματα ενδιαφέροντος. Στον τελικό, που φιλοδοξεί να γίνει γιορτή ποδοσφαίρου, η αστυνομία βάζει όρια για να μην ξεφύγει η κατάσταση – κάτι που θυμίζει παλιότερους αγώνες υψηλού ρίσκου στην Ελλάδα.