Η Μπενφίκα έμεινε στο 1-1 με την Κάσα Πία εκτός έδρας, στην 29η αγωνιστική της Primeira Liga. Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο βλέπουν τη Σπόρτινγκ να ξεφεύγει στο -2 και κινδυνεύουν να βγουν από την πρώτη δυάδα, χάνοντας έτσι τα προκριματικά του επόμενου Champions League. Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να παίζει όλο το ματς βασικός, η ομάδα έχει ήδη αποχαιρετίσει τίτλο, Κύπελλο και Λιγκ Καπ, ενώ τώρα παλεύει και για ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Γκολ και δραματική ισοπαλία
Οι «αετοί» πήραν προβάδισμα στο 68′ με γκολ του Ρίος, μετά από ασίστ του Σκέλντερουπ. Η Κάσα Πία ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα, χάρη στον Μπρίτο, κλέβοντας έναν βαθμό που της δίνει ώθηση μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Στον αγώνα αυτό, η Μπενφίκα έδειξε σημάδια κούρασης, αλλά ο Παυλίδης κράτησε καλή παρουσία στην γραμμή κρούσης.
Αρούκα νικητής και ασφαλής
Σε άλλο ματς, η Αρούκα κέρδισε 3-2 την αδιάφορη Εστορίλ εντός έδρας. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα βλέπει +7 από την τριάδα της υποβίβασης και ανασαίνει. Η Primeira Liga συνεχίζει με ένταση, καθώς οι μάχες για την παραμονή γίνονται όλο και πιο σκληρές.